Tuns/Aranjat
paint

Salon de tuns barbati in Bucuresti

Potrivit unui studiu, aproape jumatate dintre barbatii care locuiesc in mediul urban apeleaza la saloane pentru servicii de tuns, aranjat barba, pensat si manichiura. Saloanele destinate exclusiv barbatilor sunt o oaza de relaxare si rasfat. Lasa-te pe mana specialistilor de la Menby Paint Salon si bucura-te de rezultate satisfacatoare. Alegerea salonului nostru de tuns barbati in Bucuresti este cu siguranta una dintre cele mai bune optiuni daca vrei sa mergi la sigur si sa-ti creionezi un stil care sa te scoata din anonimat.

 

TUNS * SPALAT * MASAJ CAPILAR * STYLING

Ingrijirea parului este similara cu ingrijirea pielii in multe privinte. Parul uscat are nevoie de hidratare, parul deteriorat necesita regenerare, iar parul gras are nevoie de o atentie speciala. Daca vrei sa fii in centrul atentiei la evenimentul pe care il astepti cu nerabdare, profita acum de super ofertele noastre. Te asteptam la salonul nostru de tuns barbati in Bucuresti. Folisim produse de la branduri de top pentru rezultate exceptionale.

 

Tuns & Aranjat Barba

Indiferent de cat de lunga sau scurta este barba ta, atunci cand vrei sa iesi in evidenta cu un par facial sanatos si ingrijit, regula de baza spune ca trebuie sa ai grija si de pielea de dedesubt. Prin urmare, va trebui sa apelezi la produse care sunt bune atat pentru parul facial, cat si pentru ten. Totodata, trebuie sa ai in vedere ca nu toate barbile sunt la fel, iar primul pas pe care trebuie sa-l faci in obtinerea efectului dori este sa-ti gestionezi asteptarile si sa lucrezi cu cei mai buni profesionisti. Te asteptam la frizeria noastra din Dorobanti.